Здравейте,

13 нюанса насилие

Насилието поражда насилие! Безнаказаността поражда хаос и анархия! Когато народа започва сам да раздава правосъдие - започва упадъка на държавата! Няма нищо по-могъщо от силата на една кауза и хората, които са решили да я следват. Насилието никога не успява и в исторически план. То не спря пратеника от Назарет, не спря камбаненият звън на Мартин Лутър Кинг. Няма да успее както сега, така и никога.

В момента има опит за политическа анти-пропаганда, подкрепена с медийно затъмнение със сарайски нюанс към партия ДОСТ. Обяснението е просто – ДОСТ превключи на 13 предавка и остави само прах в очите на конкурентите. Лидерите на ДОСТ са посрещнати с ентусиазъм и овации из цяла България. Влиянието на ДОСТ се увеличава лавинообразно

Отностно хвърлената ръкавица за дуел към г-н Местан от кмета на Минерални бани. Баща ми, ми е казвал, този който не може да те надвие с идеи, талант, умения и мозък, ще ти предложи да се сбиете като варвари. Напоследък все повече се замислям за задължителни IQ тестове на всички народни избраници – започващи от съветниците и кметовете, и стигащи до депутатите.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код