Нещо не мога да свана.

Има нещо объркано в Българската държава.

То и една държава. Да не говорим за Историята. Българинът избива най кадърните и най далновидните си Синове. За Българина главорези и обирджий са герой. Екзарх Антим Първи Казва "Вие ни освободихте от турците, чудя се, кой ще ни освободи от Вaс?", попитал Антим I княз Дондуков….

Балгария плаща 32 тона злато на Руските окупатори и всяка година празнува 3 март. Русия ни сервира комунизма който изби десетки хиляди таланти. Балгаринът е като човекоядците когато остане гладен си изяжда децата. Когато става въпрос за един дипломиран доносник го обявявят за доктор професор Ахмед Доган. Въобще не им пука за пропуснати 27 години, за разорената държава от професора. В България е на мода да си мразещ Турците. Поредният колективен бабаит е ЕПИЦЕНТЪР.БГ…

До този измислен ЕПИЦЕНТЪР.БГ……..

Вие малоуни ли сте. Далтонисти ли сте. Къде виждате Ислямизъм или Анти Балгарско в ДОСТ. Вие просто бъркате Новото течение в Турското Малцинство. На нас ни Писна от Тотолното ограбване на България и от 27 годишно зомбиране на Турското малцинство от дпс еоод. Братя Балгари ДОСТ ще е новото лице на България и Локомотивът на Турското Възраждане в България. ВИЕ ЕПИЦЕНТЪР.БГ И БЪЛГАРСКАТА ЕТНОСТ МОЖЕ ДА СТЕ РОБИ ДО ВЕЧНОСТ НА ТЕЗИ ЗЕМИ НООООООО НИЕ ДИГАМЕ STOP ПАЛКАТА С НАДПИС ДОСТ И КАЗВАМЕ ОТ ТУК НАТАТЪК НАС НИ ИМА И ВИ ПРАЩАМЕ В МИНАЛОТО.

На Братята Българи остава да решат.

Нова Силна България с Всички права на Турското малцинство ИЛИ Мизерия Глад и продължаващо разорение със султан доктор професор лакей на КГБ амет демире.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код