Пиша ви от слънчева Майорка. На 26 години съм от гоцеделчевско. Завърших международен бизнес в ЮЗУ-Благоевград и в духа на специалността ми се оказах барман в Майорка. Така е...В България е сложно да се намери читава работа. Почти 20 процента от заплатата ми тук отиват за издръжката на сестра ми, която е студентка и за родителите ми. Не се оплаквам, а просто искам да профилирате правилно човека, който ви пише. Преди да замина за чужбина бях активен и сред младежката организация(лепях плакати, подпомагах изборната дейност) и след завършването ми, вероятно и в резултат от разочарованията ми в процеса на търсене на работа се отдалечих от ДПС, което не означава, че не съм гласувал за тях по време на избори.

После се появи ДОСТ. Помислих, че е време за промяна и нов лъч надежда за мюсюлманите в България, но с огромно съжаление искам да отбележа, че политиката, която започнахте да изповядвате през последните дни, започват да ме изпълват със съмнения. Особено непоисканата подкрепа към Цачева и ГЕРБ, бивша комунистка лансирана като евроатлантик. Уважаемо ръководство на ДОСТ, нима забравихте репресиите на ГЕРБ към мюсюлманите в Югозападна България в периода 2009-2013, особено по време на избори. Нима, господин Местан, вие не бяхте зам.председател и председател на ДПС по това време и не пропускахте възможност да отбележите този факт при предизборните си обиколки? Нима Цецка Цачева не беше председател на НС по това време? Или отново объркахте пътя както през 2011 г., когато се озовахте пред сараите на Борисов? Нима просто така ще дадем непоискана подкрепа, понеже малцинствата в България живеят прекрасно? Нима няма дискриминационни текстове в Изборния кодекс, с цел да се нямалят секциите в Турция? Нима братята ни турци нямат забрана за агитация на турски? Нима джамиите ни из цяла България са в прекрасно състояние? Нима си възвърнахме всички вакъфски имоти? И въпреки всичко даваме непоискана подкрепа!?! Просто ето така и после всичко по старому...

Уважаемо ръководство, не подценявайте негово величество суверена. Инак просто ще сме само една от 400-те партии в страната. Изборът е Ваш!

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код