Уважаеми господин Местан, извинявам се, че това което изпращам не съответства на раздела "Гражданска позиция", а се състои от въпроси, които касаят цялата българска общественост. Всъщност това е моята гражданска позиция изразена чрез въпроси. През последните няколко години, Вие бяхте един от тези, които наложиха в българското политическо пространство геополитическата риторика. След като толкова обичате да боравите с тези геополитически етикети, моля да отговорите на следните въпроси:

Евроатлантик ли е Ердоган с когото толкова парадирате? Как оценявате неговите ревизионистки изказвания от последните няколко дни по отношение на границите установени по международните договори, изказвания които могат да се определят като открит иредентизъм? Достатъчно агресивна ли е Р Турция по отношение на Крим или просто отбива номера като издига на преден план кримските татари? Как оценявате новият меден месец в отношенията между Русия и Турция в контекста на нарушените принципи на международното право от страна на Путин? И последно, този въпрос касае Вас: Част от евроатлантизма ли е вашият опит за промяна на традиционните религиозни възгледи на мюсюлманите в България, чрез съшиването им към Ердоган, АКП и турския Дианет?

Задавам тези въпроси понеже от личен опит знам, че не вярвам на хора, които самостоятелно си поставят етикети. Надявам се да ми отговорите!

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код