Скъпи съграждани и сънародници,


„Царете“ са ни голи, но все пак политическата игра на покер, трябва да се изиграе докрай.
Всеизвестен е фактът, че „съдбата“ е раздала на нашите играчи слаби карти а единственият „играч“ с отворени карти, напълно разбираемо е под прицела на останалите.


Камерата ни показва цялата маса, след това един от тях обявява All in и камерата е насочена срещу него, но какви мисли им минават на другите по-това време, какви емоции преживяват, всичко е скрито от нас. Това оправдава и факта, че дори и политически дебат между „силните“ не се състоя, по-лесно, интересно и разбираемо за всички е да се насочи камерата срещу играча, който е обявил All in.
Играта, която е играе вече ни е ясна, почваме да го коментираме, знаем къде е сгрешил, къде не, по-будните от нас са наблюдавали и останалите, развиваме тези за техните карти и това продължава, докато разберем какви карти държи  всеки един от тях, но защо?
Както вече споменах, „Царете са ни голи“ няма смисъл да разнищваме същността на Химерите, които са зашили новите дрехи на царя.


Химерите са  разобличени, „Царете“ са ни голи а защо тогава все още се делим, защо вместо да осмиваме или по-лошото да се озлобяваме на по детско наивното не се вслушаме в него?

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код