Скъпи приятели,

    Сайтът на ДОСТ и рубриката „Гражданска позиция“ са замислени като пространство за свободно изразяване на анализи, позиции и мнения по всички актуални теми и въпроси, които вълнуват нашите читатели и потребители. 

    За близо две години от своето съществуване се утвърдиха имена на наши постоянни коментатори (няма да е пресилено да ги определим като автори) като Зафериус, Семиха, Али, Сание и други. Моля да бъдем извинени ако пропускаме нечие име. Техните коментари и анализи са много ценни за нас, защото са важен коректив за политиката, която водим. Нерядко тези автори изразяват и критични бележки. Ние като свободен сайт не цензурираме тези коментари, защото така разбираме комуникацията със своите добронамерени приятели.

    Напоследък получаваме оплаквания от свои постоянни автори, че организирани тролове, използвайки техните имена, влизат в сайта с провокативни и откровено нецензурни коментари. Това е недопустимо, защото по същество представлява брутална кражба на име и самоличност.

    Като администратор на сайта отправям призив тази кражба да спре, а критиката да не се смесва с нецензурни псувни и ругатни. В противен случай ще бъдем принудени да защитим нашите коректни посетители и партньори с адекватно противодействие. Това не е цензура, а стремеж за съхраняване на чистотата на свободното ДОСТ пространство, която включва критиката, но изключва псувните и гнусотиите.

    Освен това е коректно да споделим, че ако някой е толкова загрижен да пропагандира идеите на други партии, нека да бъде така добър да пише в техните сайтове, а противниците на НАТО и ЕС спокойно биха могли да се обърнат към евразийски сайтове или да си направят собствен такъв.

    ДОСТ е евроатлантическа партия на Свободата, на Отговорността и Толерантността и продължава да очаква вашите критични коментари и мнения.

    Администратор на сайта на ПП ДОСТ

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код