ПОКЛОН ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ТЕРОР!

Днес, 16 април 2018 г., се навършват 93 години от зловещия атентат в църквата „Свети Крал” (днес „Света Неделя”), извършен от военната организация на БКП, отнел живота на 213 души, ранените са над 500. Убити са 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, 3 депутати и множество граждани, включително и деца.


В историята атентатът, финансиран и подпомогнат от военното разузнаване на СССР и организиран от членове на военната организация на Българската комунистическа партия, остава като най-кървавият терористичен акт на ХХ век.

Българската комунистическа партия е единствената българска партия, която създава и финансира с чужди (съветски) пари своя „нелегална” военно-терористична организация.

След идването си на власт през 1944 в продължение на 45 години БКП превръща терора във всичките му форми в своя държавна политика.

 Така нареченият "Народен съд" осъжда на смърт над 2700 представители на интелектуалния елит на България - политици, военни, духовници, учени, културни дейци.

Без съд и присъда са разстреляни десетки хиляди български граждани.

По време на така наречените "възродителни процеси" отново без съд и присъда са разстреляни с калашници десетки невинни, мирни граждани, чиято единствена вина е била, че са искали да защитят своето име и чест.

  Близо един век БКП продължава да се гордее с кървавата си история и не е поднесла извинение за извършените от нея престъпления срещу българския народ.

Днес, всички демократи сме длъжни да сведем глави и да отдадем почит към стотиците хиляди жертви на комунистическия режим.

Поклон пред жертвите !

Позор за палачите, чиито наследници и днес се опитват да определят политиката на България.

ЛЮТВИ МЕСТАН

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код