ДОСТ УЧРЕДИ МЛАДЕЖКА СТРУКТУРА В АСЕНОВГРАД

На 21.03. в Асеновград се проведе среща на Централното ръководство на ДОСТ с активисти на партията от община Асеновград. В срещата взеха участие председателят на партията Лютви Местан, зам.-председателят Мехмед Ходжа, Венцислав Каймаканов – член на Изпълнителния съвет, Зюрфеттин Хаджиоглу – председател на Конфедерацията на изселниците, Недим Дьонмез - член на Управителния съвет на Федерацията на балканските турци, координаторите на ДОСТ за Куклен, Карлово и Кричим – Наил Рустем, Кязъм Козарев и Ерай Екимов.


Местните активисти на ДОСТ информираха Централното ръководство за готовността да се учредят нови структури в селата Мулдова и Моминско. „Ще присъствам лично на учредителните събрания, защото ДОСТ не е кабинетна партия. Ще бъдем плътно до и сред хората.“, заяви г-н Местан.


След разширеното заседание се проведе специално Учредително заседание с инициативна група от младежи, които учредиха Младежка организация на ДОСТ в община Асеновград. За председател бе избран г-н Джанер Яхачауш. За членове на общинския съвет на М ДОСТ бяха избрани - Сали Метух, Али Ердинч, Октай Халил, Байрям Ходжа, Серкан Фейзи, Севгин Сюлейманов, Салим Адем, Мусин Карамахмуд, Ерай Моллаюмер, Шабан Али.

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ДОСТ


 

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код