ПОЗИЦИЯ НА ПП ДОСТ ОТНОСНО ИСКАНЕТО НА АБВ ЗА ЗАБРАНА НА ДОСТ

ДЪЛГАТА РЪКА НА РЕШЕТНИКОВ

    От АБВ са поискали забраната на ДОСТ. Едва ли има някакво значение какво мисли, казва или иска един нов, но вече провален лидер на АБВ. Той пое парламентарно представена политическа сила, която след последните избори през март не само остана извън Парламента, но дори в Коалиция с Движение 21 на Татяна Дончева събра два пъти по-малко гласове от шестмесечната партия ДОСТ.

    По принцип позицията на партия със затихващи функции не заслужава сериозен коментар. Най-добре е маргиналите да бъдат оставени сами на себе си. В конкретния случай въпросът е друг. Кой е поръчителят и чий говорител е маргиналът Константин Проданов?

    Няма съмнение, че АБВ озвучава един общ обединителен национал-патриотичен напън. Заинтересовани от административното елиминиране на ДОСТ (защото и Проданов е прав, че ДОСТ ще влезе в следващото Народно събрание) са освен обединителните патриоти от ДПС, обединените крайни националисти, и други партии, преди всички БСП. Разбира се, те вкупом имат общ геополитически кукловод – (РИСИ) на Решетников, т.е. Кремъл.

    Старозагорският речитатив на АБВ лидера Константин Проданов е срещу ДОСТ заради геополитическия му прокси събрат ДПС и Ахмед Доган.

    В последните дни медийни публикации и изказвания от Джебел и Шуменско на участници в протестите срещу Възродителния процес дръзнаха с истини от първо лице да съдерат плаща на „поборника“ уж за права и свободи на турците и мюсюлманите в България ДПС и Ахмед Доган – наместник на чужди и български образувания на тоталитарните режими.

    Та затова се провиква от Стара Загора Първановото протеже Проданов.

    Солидарност на прокремълските проксита в угода на заръките на Решетников.

    И така проявената геополитическа евроатлантическа стойност на ДОСТ трябва да се модулира и премоделира като „антибългарска, протурска“.

    Националсоциалистическата политическа тъкан на Проданов с тяга към обединителния патриотизъм съвсем не означава, че ДОСТ е „протурска партия“.

    Прокремълските сили атакуват ДОСТ, за да защитят най-ценната си инвестиция и инструмент за реализиране на стратегическите си цели в България и региона – ДПС. Свиването на ДПС и загубата на близо 200 000 гласа ги хвърля в ужас, защото без ДПС или със слабо ДПС няма управление на БСП. Това показва историята от 1996 г. насам – БСП се връща на власт всеки път с подкрепата на ДПС. А без власт за БСП няма как да се реализира вторият етап от сценария на Решетников – изваждането на България от НАТО и ЕС. Затова сторонникът им Доган трябва да се съхрани на всяка цена и всеки, който му пречи, надо уничтожить. Какъв по-подходящ говорител на тази поръчка от Първановото протеже Проданов.

    „Аргументи“ по същество нямат. Изредени са добре познати клевети от предизборните националсоциалистически нападки срещу ДОСТ.

    Атаките срещу ДОСТ на прокремълските проксита в България са най-сигурното доказателство за геополитическата откровено евроатлантическа стойност на партията ни.

          ПП ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код