ДНЕС, 19-ТИ МАЙ 2017-ТА, ДЖЕБЕЛ РАЗОБЛИЧИ НЕОСПОРИМО МИТА ДПС И АХМЕД ДОГАН

ПАДЕНИЕТО НА ДПС – ОСВИРКАХА ИСМЕТ ИСМАИЛ - ПАНИША!

    На митинга в Джебел в почит на протеста от 19-ти май 1989-та година лъсна измамата на ДПС, че Майските протести на турците и мюсюлманите в България срещу престъпния Възродителен процес на комунистическия режим са ръководени от Ахмед Доган. Прочувствените горещи изповеди на Исмет Исмаил - Паниша – основния организатор на протеста през май 1989-та година в Джебел, и Ибрахим Рунтов Куруджу развенчаха по категоричен начин митологията на ДПС и на Ахмед Доган.

    На площада в Джебел хората чуха истината с болката от първо лице на героите от май 1989-та година. Затова циничните скандирания на кликата ДПС и знамената ДПС бяха по-скоро поредното поругаване на честта на турците и мюсюлманите в България и вой за оцеляването на олигархичната практика на ДПС.

    В Джебел знамената „ДОСТ“, издигнати от застаналите в почит членове и симпатизанти на партия ДОСТ, доказаха алтернативата, която партия ДОСТ представлява – истински права и свободи за турците и мюсюлманите, истинска демокрация за всички български граждани, категорична евро-атлантическа принадлежност на България, а не посткомунистическа мимикрия в името на корупция и подменени граждански свободи.

    Джебелският площад днес на 19-ти май 2017-та година открои политическата агония на ДПС и подчерта човешката перспектива, за която работи с политиката си ДОСТ.

    Гост на тържеството беше консулът на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъстваха и гости от Турция и активисти на изселническите организации. Сред множеството граждани бяха председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан, неговите заместници, демократите Евгений Михайлов и Георги Боздуганов, доайенът-демократ Петър Бояджиев, както и многобройни членове и симпатизанти на ДОСТ.

    Поздравителните слова на изселниците в Бурса, Измир, Одрин и прочие населени места в РТурция показаха, че е разобличен цинизмът, с който ДПС са заложили в политически покер раните от Възродителния процес на Тодор-Живковия режим.

    Тържеството в Джебел е най-силното доказателство за края на измамата ДПС и за началото на истинските права и свободи на турците и мюсюлманите – апостоли на първите протести срещу комунизма и за демокрация в България.
Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код