http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/lozan-panov-malchi-za-partiyata-koyato-tryabva-da-otselee-zashtoto-zad-neya-stoi-balgarskiyat-gyobels

Костантин Мишев : Премълчават се престъпленията на сегашните вицепремиери Каракачанов и Симеонов преди изборите 

 Лозан Панов: Държавата е на колене пред главния прокурор

В България имаме "Министерство на народно просвещение и пропаганда" по гьобелсов модел-това са медиите на Пеевски и еквивалент на Гьобелс за мен е Пеевски, заяви той“(виж ТУК, б.р.).

С такова заглавие и подзаглавие излезе днес статия в Faktor.bg, за участието на председателя на ВКС в предаване по бТВ. Обнадежден, макар и още сънен изгълтах на един дъх този текст. Но странно, уважаемият г-н Панов говори за българския 'Гьобелс", но не казва и дума за криминалния кръг, който го създаде. Все едно да атакуваш истинския Гьобелс и да забравиш за нацистката партия. Уф, зная, че ставам досаден, ама г-н Панов още не е поставил за обсъждане на съдийски пленум на ВКС искането на ДОСТ за внасянето в Конституционния съд на документите за касиране на изборите. А грубите нарушения бяха извършени именно, за да оцелее партията, която стои зад българския "Гьобелс", както сам го нарича г-н Панов.

Чета по-надолу. Остри критики срещу Цацаров за разни неща...пиене на кафе в ЦУМ с олигарси и подобни (не подценявам важността на тези неща), но отново нито дума за мълчанието на Цацаров относно престъпленията на сегашните вицепремиери Каракачанов и Симеонов преди изборите. Нито намек, че би трябвало да им бъде поискан имунитетът и да бъдат изправени пред съда. Подобни престъпления се наказват с до осем години лишаване от свобода.

И за да се разсъня напълно ще си направя турско кафе и след това ще се взра в утайката - възможно е да видя светла диря в тъмнокафявото дъно на чашката.

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код