ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ ДОСТ - И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ МЪЛЧАТ ГУЗНО!

Константин Мишев - Точно преди година Божидар Димитров, един от идеолозите на ГЕРБ и личен историк и душеприказчик на Бойко Борисов заяви, че ДОСТ няма да влезе в парламента, тъй като държавата ще се погрижи за това. Той направи това изявление баш на Герргьовден , 2016 година. Цитирам дословно думите му пред бТВ относно г-н Местан: "Той няма да влезе в парламента. Поне тея неща зависят от нас дали една партия ще влезе в парламента или не. Има гласове, компютри, ЦИК мисля че ще се погрижат"

Кои са те, от които зависят тези неща, се разбра два дни след последните парламентарни избори. Валери Симеонов, който вече е вицепремиер, съвсем нагло се похвали по телевизията, че така наречените "патриоти" са се споразумели с ГЕРБ и БСП да извършат чрез своите представители в ЦИК закононарушение, което потъпква Конституцията и също решението на Върховния административен съд от 15 март. ВАС съвсем категорично беше постановил, че не може да има обраователен ценз на изборите. Това действително е организирана престъпна група, която гази законите и решенията на български върховен съд.

Това, че главния прокурор Цацаров отказа да внесе искането на ДОСТ за касиране на изборите в Конституционния съд можеше да се предвиди. Но защо обявеният за герой от демократичната общност председател на Върховния касационен съд Лозан Панов мълчи? Та той още не е поставил този въпрос на обсъждане пред съдийския пленум? Това не го разбирам.. Чета, че гневно го атакува проруската преса, ама по разни други теми. И според мен - незначителни теми. За изборните нарушения всички мълчат. Ще покаже ли характер Панов и ще постави ли най-после този въпрос на обсъждане пред колегията? Нямам идея.

Всички видяхме как Валери Симеонов, Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов извършиха престъпления преди изборите. А тези престъпления се накават с до осем години ззтвор. Отново ще кажа - няма защо да очакваме Цацаров да направи проверка по случая. Още по-малко да им поиска имунитета. Гадното е друго. Цацаров е ясен. Никога няма да го направи. Но къде са уж демократичните партии? Мълчат. От какво ги е страх? Че Местан е турчин? И наблюдаваме малоумни спорове между "аонсовци" дали да се дадат два месеца спокойствие на правителството или не? Ама това не е изобщо проблемът, Това е замазване на истинската тема. И така 27 години. Същите аонсовци колят и бесят в уж демократичното пространство. И когато трябва да защитят върховенството на закона...започват да се спотайват или да променят дневния ред, И ни занимават с глупости...та манифести за републиката ли не бяха, та нови републики ли не бяха? На други може и да успеят да ги приложат тези номера, ама да не го правят на стар краставичар като мен. От същия дол дренки са, колкото и уж да се карат. Като човек от съвсем друга школа или друг дол дренки бих искал да им кажа: Възможно е моите дренки да са по-лоши и по-кисели от вашите. Нека да са тъпи, необразовани, неталантливи, неспонсорирани моите дренки, ама моите дренки нямат нищо общо с тези от вашия дол..Нищо общо! Още веднъж, за да стане ясно. Нищо общо! С дайновци, кръстевци , минчевци и подобни нямам, никога не съм имал и не искам да имам нищо общо, Ако щете не ми вярвайте на мен, ама помислете как отново ви манипулират, а уж се карат :)


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код