БЛАГОДАРНОСТ!

 ПП ДОСТ благодари на всеки един от над стоте хиляди български граждани, които са гласували с №13 в бюлетината на изборите за 44-то НС.

 Наред с благодарността към членовете си, специално благодарим на симпатизантите си и на поддръжниците на Програмата ни, с която обявихме политиката си за модерния граждански патриотизъм в евроатлантическа България с необратима демокрация, освободена от олигархични и корупционни практики.

 Гласовете Ви за ДОСТ, уважаеми приятели, са глас против статуквото; против колебливото евроатлантическо противостоене на атаки срещу политиката за силен ЕС и силно НАТО; против арогантното посегателство срещу правото на мирни български граждани да гласуват - пред очите и с мълчаливата помощ на държавата.

 Не на последно място, дължим да подчертаем, че гласовете Ви за ДОСТ са защита на азбучни положения в демократичните държави, едно от които е конституционното право на избор на гражданите – при това задължително съгласно Изборния кодекс.

 И накрая, гласовете Ви за ДОСТ са гласове срещу мълчаливото съучастие на държавата в антидемократични и тоталитарни прояви на политици и институции.

 Затова, скъпи избиратели на ДОСТ, Вашите гласове са наш демократичен капитал и упование за неспирната ни работа от днес нататък, в това число и срещу фашистки по природата си всепозволености на български политици.

 Оставаме верни на каузата си.

           ПП ДОСТ

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код