сн. Джебел


сн. Джебел

ЛЮТВИ МЕСТАН В ДЖЕБЕЛ: ПАТРИОТИЗМЪТ НА ДОСТ Е ЕДИННА И НЕДЕЛИМА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО

 Почти хиляда избиратели в Джебел посрещнаха на площада в града г-н Лютви Местан – председател на ДОСТ и водач на Листата на Обединението за Кърджалийски избирателен район заедно със заместник-председателите г-н Мехмед Ходжа и г-жа Мариана Георгиева, демократите г-н Петър Бояджиев, г-н Евгений Михайлов, г-н Георги Боздуганов. Членът на Изпълнителния съвет на ДОСТ и кмет на Джебел г-н Бахри Юмер представи кандидатите за депутати от Кърджалийската листа, както и гостите – герои от съпротивата срещу Възродителния процес.

Г-н Местан поздрави развълнувано джебелчани и им благодари за силата, която дават те на ДОСТ, на нейния патриотизъм – истински, модерен. Той още веднъж подчерта, че неприкосновената човешка идентичност и неприкосновените граници и територии на България са истинският патриотизъм в евроатлантически контекст. Изстъпленията на крайните националисти от Обединените патриоти не са никакъв патриотизъм, а са откровен фашизъм – заплаха за националната сигурност.

Председателят на партията сподели емоцията си на политическия си старт от Джебел и призова джебелчани да дадат най-силната подкрепа на ДОСТ с №13 на 26 март.

сн. Джебел

Преди митинга в Джебел в Крумовград зам.-председателите г-н Шабанали Ахмед и г-н Мехмед Ходжа, г-н Бахри Юмер и кандидатите от Кърджалийската листа се срещнаха с избиратели на ДОСТ. Нищо, че токът бе спрян, крумовградчани добре чуха посланията на ДОСТ и ги увериха в подкрепата си с гласа за ДОСТ с №13 в бюлетината на 26 март.   

сн. Крумовград

сн. Крумовград


24.03.2017

    ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код