ПРЕДИЗБОРЕН ФАШИЗЪМ НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА

Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани. Никой не може да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите.

Президент, Премиер и Министри следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им.


24.03.2017 г.

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

        НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код