http://clubz.bg/51973-operaciq_patriot_ili_plana_reshetnikov_da_go_sprem

Евгений Михайлов : Операция "Патриот" или плана "Решетников"! Да го спрем!

НяКОЙ май си играе с огъня!


Барикадите от атомобилни гуми и тела на подпийнали атакисти са заменени с митнически драмсъстав, дълги многочасови проверки, инсцениране на "проблеми" с компютърната система и гавра със стотици хора.

Загрижената служебна държава брани интересите на диспечера на властта Доган. Действа стриктно по сценария на Решетников.

Страхът от провал на кремълския сценарий заставя марионетките на кукловодите да напуснат приличието и да газят закона, и българската Конституция.

По границата се разиграва театър за недопускане, на насила прогонените от комунистическия режим български граждани, да упражнят задължителното си по закон конституционно изборно право.

В ход е операция "Патриот", която да попречи на нашите съграждани да преминат границата с Република Турция и влязат в родината си България.

Барикадите от атомобилни гуми и тела на подпийнали атакисти са заменени с митнически драмсъстав, дълги многочасови проверки, инсцениране на "проблеми" с компютърната система и гавра със стотици хора, преживяли ужасът от керваните през "възродителното" лято на 1989 г.

Няма да се изненадам, ако утре се окаже, че има срив в митническата система и се "преустанови временно пропускането на превозни средства през българо-турската граница". Това по всяка вероятност ще бъде съчетано с атакистко-патриотична масирана блокада, която силите на реда" ще овладеят", но... "системните технически проблеми" и "хакерската атака към граничната информационна система", "обективно няма да позволят" пропусквателния режим и той "временно да бъде преостановен".

НякоКОЙ май си играе с огъня!

Аз пък се питам, дали тези "патриотични" игри , не са малко опасни да се играят от толкова много генерали в управлението на държавата?

И дали паниката в Сараите на Доган, трябва да направи заложник демократиния ред в България и европейското ни бъдеще?

Но това не е всичко...

Вече са готови плакатите с надписи "Кърджали е в Турция" и "Искаме автономия". Те са планирани да бъдат издигнати на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали, на който се очаква да присъстват хиляди привърженици. Набелязани са и активистите на ДПС, които трябва да извършат тази провокация. Разработен е и резервен вариант с предизвикване на паника от задействано самоделно взривно устройство.

Не случайно ДПС отложи финалната си предизборна проява в този град. Това, че хората на Доган и Карадайъ бяха поканили Азиз и Есил Дюран, а гост на ДОСТ ще е мега рок звездата Мустафа Джеджели, любимец на цяла България, не ги извади от равновесие. Разби ги това, че вече дори в своя бивш бастион не могат да съберат повече от 200 души на митинг. Отчаяните кукловоди на Сараите в паниката си от загубата отиват на отчаяни ходове, след като дори блокадата на границата не може да ги спаси от грандиозния провал на тези избори.

И ако всичко това не е докладвано от ДАНС и службите, то президентът Румен Радев незабавно трябва да поиска оставката на шефовете им.

И да подскажа на гражданите на България, защото службите на Пеевски го занаят:

Целта (минимум) на тези болни мозъци е да ни втълпят, че докато Доган (разбирай Москва) е държал монопола над тези близо 50 0000 избиратели, с помоща на които се е гарантитала властта на Петата колона и БСП етническия мир е бил гарантира, а появата на ДОСТ и лошите момчета Михайлов и Боздуганов са причинили безредици и напрежения.

Целта (максимум) е заплаха за босненски вариант, по-твърда власт на генералите в държавното управлвние и изваждане на Българияот ЕС и НАТО. Така ще се реализират и програмите на обединените русофилски патриоти. Не случайно атакистите Слави Бинев и Камен Петков водят листи на ДПС, а издателят на органа на БСП - в. "Дума" и председател на НД "Русофили" Никоай Малинов е в софийската листа на "Обединени патриоти".

При осъществено управление на евразийската националсоциалистическа коализия БСП, ДПС и ПФ ще може спокойно да се множим и да чакаме светлото пенсионно бъдеще. Но.. ще доживеем до понеделник и ще видим... А преди това с № 13 трябва да им вгорчим тоста, който се канят да вдигнат за поредното ни "освобождаване", този път от Европа.


И утре е ден. Ден за размисъл!

Хора, мислете!

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код