ЛЮТВИ МЕСТАН ОТ ШИРОКО ПОЛЕ: ГЛАСЪТ ЗА ДОСТ Е ГЛАС ЗА ПРОМЯНАТА, ЗА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан заедно със заместника си г-н Мехмед Ходжа, г-н Бахри Юмер – областен координатор на Кърджали и член на ИС, и дългогодишният политически затворник г-н Петър Бояджиев се срещнаха с избиратели в с. Широко поле, обл. Кърджали. Срещата бе открита с песен, изпълнена от 6-годишната Селма от с. Скалище – поздрав за Лидера на партията и екипа му.

Г-н Бояджиев сподели, че дълго време е живял като брат с „българския Нелсън Мандела“ – Нури Адалъ и че именно заради това избирателите трябва да подкрепят Обединение ДОСТ с №13 на 26 март, за да покажат, че никой не може да развали братството между християни и мюсюлмани. След него думата взе г-н Мехмед Ходжа, който развълнувано поздрави земляците си и им благодари за подкрепата.


Г-н Местан каза, че нищо не може да спре желанието на гражданите да се освободят от ДПС-оковите и че въпреки репресиите и опитите новата политическа сила ДОСТ да бъде спряна, е сигурен в желанието на избирателите за промяна с гласа им на 26 март с №13 в интегралната бюлетина. За това най-силното доказателство са малочислените срещи на ДПС, които оредяват и заради това се сгъстява агресията срещу ДОСТ.

22.03.2017

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН

ЩАБ  НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ  


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код