сн. Черноочене

сн. Черноочене

МЕСТАН В ЧЕРНООЧЕНЕ: НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ!

Централният предизборен лъч на Обединение ДОСТ начело с председатателя на ДОСТ г-н Лютви Местан, заместниците му г-н Шабанали Ахмед, г-н Мехмед Ходжа и г-н Бахри Юмер, дългогодишния политически затворник г-н Петър Бояджиев и кандидати за депутати от Кърджалийската листа проведоха митинги с избиратели в Черноочене и Чорбаджийско и Островец, общ. Кирково.

сн. Черноочене

 Преди митинга в Черноочене г-н Местан премина през местния пазар, където поздрави жителите на селото и разговаря с тях. Той призова избирателите да не се поддават на натиска, репресиите и провокациите, да не се страхуват, а да гласуват със сърцето си. И в Черноочене предизборните речи представиха политиката на ДОСТ за неприкосновената човешка идентичност и неприкосновената територия на Р България.

сн. Чорбаджийско

сн. Чорбаджийско

сн. Чорбаджийско

сн. Чорбаджийско

Навсякъде лидерът на ДОСТ и екипът му бе посрещнат с възторжени възгласи „ДОСТ!“. В Чорбаджийско г-н Бояджиев увери хората, че гласът им с №13 на 26 март е много важен, защото влизането на ДОСТ в 44-то НС ще промени целия политически пейзаж. Г-н Местан пое ангажимент, че ще води активни преговори с Р Турция за отпадане на забраната за внос на телешко месо от България и за договорените в интерес на производителите цени, с оглед на политиката за добри доходи на гражданите.

сн. Островец

сн. Островец

Особено емоционално бе присъствието на г-н Местан в родното му село Островец – родно село на „българския Нелсън Мандела“ - Нури Адалъ. Въпреки че беше развълнуван да стъпи на земята, където се е родил и която го е отгледала, така да се каже, председателят на ДОСТ приветства земляците си със силата на сърцето си и с отговорността на разума си. Разбира се, че грижата за тях е най-силното доказателство за политиката на ДОСТ в името на по-доброто живеене в малките населени места. Проектите за инвестиции в животновъдството, овощарството и пчеларството са средство за по-добри доходи. Хората от Островец със своето присъствие окриляха както „сина си“ Лютви Местан, така и председателстваната от него партия ДОСТ. Гласът на жителите на Островец ще бъде глас - опора, ще бъде вот – крило за ДОСТ. Земята и въздухът на Островец са още един тласък за прескачането на 4 % бариера от ДОСТ и категоричното влизане в 44-то НС.

сн. Чорбаджийско

сн. Островец


22.03.2017 г.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код