ЛЮТВИ МЕСТАН В МОМЧИЛГРАД: СЛЪНЦЕТО НА ДОСТ В 44-ИЯ ПАРЛАМЕНТ ИЗГРЯВА ОТ РОДОПИТЕ

  В Момчилград пред повече от 400 членове, симпатизанти и сподвижници на ДОСТ г-н Лютви Местан - председател на ДОСТ и водач на Кърджалийската листа на Обединение ДОСТ, придружаван от Екипа на Централния предизборен лъч и останалите кандидати за депутати от Листата, отключи с прочувствена реч сърцата и душите на момчилградчани за победен поход към 44-то НС с гласа си на 26 март с №13.

 След като бяха поздравени от дългогодишния политически затворник по времето на комунизма и настоящ истински борец за необратима демокрация в България г-н Петър Бояджиев - член на ДОСТ, бурни ръкопляскания и нестихващи възгласи „ДОСТ!“ посрещнаха своя съгражданин г-н Лютви Местан – председател на партията.


 Г-н Местан се обърна към избирателите със съкровен поздрав към техните сърца и души. Той ги увери, че мисията на ДОСТ е тяхната истинска свобода – човешка и гражданска, тяхното равноправие на практика в условията на демокрация и функционален евро-атлантизъм в Р България. По-нататък в словото си той подчерта, че операция ДОСТ е най-верният път и сигурен начин България да се освободи от олигархичните и корупционни тежки зависимости. ДОСТ е политическата сила – алтернатива на проектирани от ретроградни фактори партии в България, които 27 години държат демокрацията в обкова на неототалитарни модели на злоупотребата с власт. Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан поиска силната подкрепа на своите съграждани на 26 март и засвидетелства гаранцията, че те, гражданите ще бъдат съдникът на резултатите от политиките на ДОСТ в 44-ия Парламент.

 Преди митинга в Момчилград г-н Лютви Местан проведе среща в героичното село Груево. Репресираната по време на Възродителния процес Хюсние първа стисна ръката на Лидера на ДОСТ и на дългогодишния политически затворник г-н Петър Бояджиев.


21.03.2017

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код