ЛЮТВИ МЕСТАН ОТ ХАСКОВО: ОПЕРАЦИЯ ДОСТ В ИМЕТО НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ

 

След срещата на г-н Местан с Мисията на ОССЕ за България председателят на ДОСТ продължи срещите си с избиратели в Хасковско.

 С жителите на Долно Черковище и Стамболово г-н Местан разговаря за проблемите на хората в този район. Той ги увери в мисията на ДОСТ за тяхната истинска свобода от заплахите и репресиите на ДПС. Освен това обясни за програмите за инвестиции в животновъдството, овощарството и пчеларството.

 Близо 500 членове и симпатизанти на ДОСТ в Хасково посрещнаха г-н Местан – водач на Листата на Обединение ДОСТ за този избирателен район, и останалите кандидати за депутати. След бурните ръкопляскания и изслушването на химна на Р България избирателите бяха приветствани от политическия затворник отпреди 10 ноември и отявлен защитник на истинската демокрация г-н Петър Бояджиев.


 Г-н Лютви Местан „взриви“ залата и вдигна на крака всички със заявката, че ДОСТ ще се превърне в „операция“ за отстраняване на олигархичните и корупционни образувания, които са „захапали кокала“ на публичните ресурси и „пият кръвта“ на българската демокрация. Той заяви, че мисията на ДОСТ е да освободи българските граждани, в това число, разбира се, и етнически, религиозно и културно различните, от репресивните практики на ДПС, от феодализма на тази формация.

 В словото си Председателят на ДОСТ поиска подкрепата на избирателите от Хасковско за Обединение ДОСТ с №13 в бюлетината на 26 март и ги увери, че в 44-ия Парламент партията ще инициира и подкрепя създаването и приемането на закони, с които евроатлантическото членство на България ще придобива категорична функционалност, а демокрацията – своята необратимост.20.03.2017

 ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код