Срещите със съпредседателите на Обединение ДОСТ се превръщат в реална народна трибуна

Съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов се срещнаха с жителите на село Зелена морава в област Търговище. Над 150 човека посрещнаха с хляб и мед и бурни аплодисменти лидерите на Коалицията. Срещата се превърна в непринуден и откровен разговор. Толкова години никой от политиците, които се борят за техните гласове, не е идвал в селото, за да чуе проблемите в човешки разговор, лице в лице.


„Обединение ДОСТ доказва, че води позитивна кампания в интерес на хората, въпреки режисираната истерия в медиите срещу Коалицията“, това каза г-н Местан и призова хората да не вярват на думи, а да съдят политиците по делата им.

„Вие ме познавате, аз съм един от вас. Вашите болки и проблеми са мои и няма да престана да се боря заради вас“, каза г-н Орхан Исмаилов и призова хората на 26 март да гласуват с бюлетина номер 13.

Залата, която се оказа тясна, за да събере множеството, дошло да разговаря с лидерите на Коалицията, се превърна в народна трибуна. Всички, които искаха, имаха възможност да задават въпроси, да изказват мнения и да изразяват свободно и на висок глас своята воля.


ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код