СВОБОДНИТЕ ХОРА НА ТЪРГОВИЩЕ НАПРАВИХА ДОСТОЙНИЯ ИЗБОР – ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ

Посегнаха върху автобуса на Централния предизборен лъч на Обединение ДОСТ, но не успяха да спрат свободния дух на хората, които подкрепят Коалицията.

Съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов бяха посрещнати от над 600 жители на Търговище в Спортната зала на града. Хората аплодираха лидерите в препълнения салон и скандираха „Обединение“ и „Победа“.

„Обикалям цялата страна, но тук, в моя роден град Търговище, за мен е най-емоционалната и най-трудната среща“, каза г-н Исмаилов и подчерта, че думата, която дава пред хората, е със силата на клетва. „Давам думата си, че ще Ви водя и няма да предам нито един от Вас, каквото и да ми струва това“, заяви г-н Орхан Исмаилов и призова хората да гласуват за себе си с бюлетина №13, която ще преобърне фатално системата.


„Скъпи приятели, с последното си писмо Доган показа поредното си лицемерие“, каза г-н Лютви Местан и подчерта, че се подготвя управление между БСП, крайните националисти и ДПС. „Обединение ДОСТ ще предотврати този злокобен сценарий и гаврата с болката за жертвите на Възродителния процес“, заяви г-н Местан и допълни, че енергията и силата, която излъчва препълнената зала със смели и достойни хора, ще е гаранция, че Орхан Исмаилов може да даде голям политически урок на феодалите от ДПС, не само в Търговище, а и в цялата страна.

Предизборната среща завърши с концерт, който съчетаваше музиката и танците на различните етноси, които заедно живеят на тази райска земя, наречена България. 


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код