сн. Русе

ДОСТ В РУСЕНСКО

Обиколката на Предизборния лъч на Обединение ДОСТ продължи с посещение на гр. Сливо поле, гр. Ветово и с. Смирненски, общ. Ветово. Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан, придружаван от зам.-председателя и водач на Листата за област Русе г-н Айдоан Али, зам.-председателя г-жа Мариана Георгиева, водача на 24 МИР София г-н Евгений Михайлов, г-н Петър Бояджиев и други кандидати за народни представители от Русенската листа, проведоха срещи с избиратели в населените места.

сн. Сливо поле

Жителите на гр. Сливо поле разгорещено споделиха болките си пред г-н Местан и му възложиха очакванията си, че ДОСТ няма да ги излъже и този път гласът им ще бъде глас за тяхната съдба. От своя страна лидерът на партията ги увери, че в лицето на водача на Листата г-н Айдоан Али имат един достоен кандидат-депутат, който няма да изгуби контакта с тях и ще им се отчита редовно за работата си в 44-то НС.

сн. Смирненски

В Смирненски и Ветово срещите на г-н Местан, г-н Али и останалите членове от екипа на Предизборния лъч доказаха, че ДОСТ е политическа сила, за която проблемите на гражданите са основен принцип, най-силно доказателство на практика, че евроатлантическата кауза на Обединението е най-сигурното средство да се отстояват двата принципа на модерния граждански патриотизъм – неприкосновеност на идентичността, неприкосновеност на границите и суверенитета на България.

сн. Две Могили

В Две могили близо 200 човека посрещнаха на площада г-н Лютви Местан, г-н Айдоан Али и кандидатите за народни представители. Обръщението на г-н Местан беше, първо, към младите хора, които бяха по-голямата част от събранието, да отстояват неуморимо каузата на ДОСТ за равноправието на всички български граждани в условията на истинска демокрация. След това той призова жителите на Две могили да гласуват за ДОСТ, защото така гласуват за своята свобода.

По-късно в Хотел „Рига“ гр. Русе близо 500 души присъстваха на поредната среща на Предизборния лъч и кандидатдепутатската листа на Обединение ДОСТ за област Русе. Срещата започна с химна на Р България. След изказванията на кандидатите за депутати г-н Петър Бояджиев приветства избирателите на ДОСТ и ги призова да гласуват за свободата си, а г-н Евгений Михайлов ги увери, че гласът с №13 е глас против лъжата Доган.

сн. Русе

Присъстващите в залата посрещнаха на крака г-н Лютви Местан, който ги поздрави за смелостта и доблестта да тръгнат след новата партия ДОСТ. На избирателите той обясни принципите и идеите на ДОСТ и сподели, че всеки един глас от Русе е ценен и има огромна политическа стойност. Г-н Местан заяви, че на Русе му прилича да подкрепи евроатлантическата кауза за модерния граждански патриотизъм.

сн. Русе

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код