Лютви Местан от Дулово: Бентът се отприщи и вече никой не може да спре вълната на Обединение ДОСТ

 

Съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов се срещнаха с жителите на Дулово в препълнената зала на читалището в града.

„Скъпи приятели, ние сме на прав път и доказателство за това е присъствието в нашите редици на големи хора, преди да бъдат големи политици“, заяви г-н Лютви Местан и изказа своята човешка благодарност на г-н Евгений Михайлов, една от легендите на българския преход, на г-н Петър Бояджиев, лежал в затворите, защото е защитавал правата на етническите турци, и на проф. Мариана Георгиева, която пламенно отстоява правото за изучаване на майчиния език в училищата. „Атаките срещу нас не са повод да се срамуваме, те са повод за гордост, защото са най-яркият знак, че сме на правилния път“, подчерта г-н Лютви Местан.


„Никой не искаше да създадем Обединение ДОСТ, защото се страхуваха, че сме обречени на победа“, каза г-н Орхан Исмаилов и подчерта, че ДПС нямат силата да са опонент на коалицията. „Дори не мога да ги нарека движение, защото то е спряло. Това, което виждаме, са спрелите Сарайски часовници“, заяви още г-н Исмаилов.

„Битката днес е срещу фундамента на посткомунизма и националсоциализма, защото те са политическата мафия в България, с основен център Боянските Сараи“, посочи г-н Корман Исмаилов, който е водач на листата в област Силистра. Той заяви, че от успеха на Обединение ДОСТ зависи да се пренаредят пластовете в политическото пространство на България.

Силни и верни бяха думите на г-н Петър Бояджиев към хората в залата. „Искам да Ви уверя, че мисията на Обединение ДОСТ е най-патриотичната мисия за нашето Отечество, защото България е на всички, които са родени на тази земя“, беше категоричен г-н Бояджиев.

 

 

                                Централен предизборен щаб

                                                                 на Обединение ДОСТ

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код