Стотици жители на Тервел казаха „Не“ на страха и подкрепиха Обединение ДОСТ

 

Стотици жители на Тервел посрещнаха съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов. Залата в читалището беше препълнена с хора, които искаха да подкрепят лидерите на Коалицията.

„Дойдох като Ваш брат, за да Ви споделя една своя мечта, една своя огромна надежда – да живеем в евроатлантическа България, която да е равноправна майка на всички свои чеда“, каза г-н Лютви Местан и заяви, че само Обединение ДОСТ може да освободи хората от раковото образование наречено ДПС. „26 март ще бъде денят на нашата свобода, нашият истински 10-ти ноември“, твърдо обеща г-н Местан. Той посочи, че всички ретроградни елементи са превърнали Коалицията в универсалното зло. “Самият факт, че всички ни атакуват, е доказателство, че сме на правия път. Нашата кауза е повече от партийна задача. Нашата кауза е да освободим България от оковите на Сараите и от комунистическото минало“, каза още г-н Местан.


„ Ние сме новата сила, която ще даде тласък и импулс за бъдещето на България“, заяви г-н Орхан Исмаилов и призова хората да подкрепят достойните и свободни личности от листата на Коалицията.


Водачът на листата за област Добрич г-н Билгин Якубов подчерта, че НПСД и ДОСТ са осъзнали съдбовността на своето време и са се обединили, за да победят закоравелия противник ДПС.

На събитието присъстваха още легендата на българския преход Евгений Михайлов, бившите политически затворници Неджметин Хак и Петър Бояджиев, както и заместник-председателят на ПП ДОСТ проф. Мариана Георгиева.

 

 

                              Централен предизборен щаб

                                                                 на Обединение ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код