сн. Божан

сн. Безмер

сн. Безмер

Вълната на Обединение ДОСТ заля и Лудогорието

Хората напускат бастионите на ДПС, излизат по площадите и искат свободата си

Съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов започнаха предизборната обиколка с Централния предизборен лъч в Лудогорието. Двамата бяха посрещани с хляб и сол и бурни аплодисменти от жителите на селата Карапелит, Фелдфебел Денково, Безмер, Божан и Поп Груево, които 27 години са живели в страх от местните феодали и задкулисието на ДПС. Хората излизаха по площадите на селата и скандираха името на коалицията. „Ние ви вярваме и заставаме твърдо зад вас“, това повтаряха всички и безрезервно дадоха доверието си на Обединение ДОСТ.

сн. Безмер

„Сараите са в паника, Доган е в паника от вълната, която носим“, каза г-н Лютви Местан и призова хората да не се страхуват и да изразят свободно волята на 26 март, като гласуват с бюлетина номер 13 за реалната демокрация. „Няма непробиваеми крепости, няма вечни деспоти, щом хората са готови да поискат свободата си и да я отстояват“, заяви г-н Местан и получи бурните аплодисменти на хората, които скандираха „Победа“. „Мюсюлмани и християни сме заедно, защото имаме еднаква съдба и една родина“, каза г-н Местан и подчерта, че яростните атаки срещу Обединение ДОСТ са израз на безсилието на тези, които се крият зад високите стени на Сараите.

сн. Поп Груево

„Гласувайте за г-н Билгин Якубов, защото той е честен човек и достоен политик“, апелира към хората г-н Местан и подчерта, че ако той бъде избран за народен представител, ще бъде сред хората в селата всяка седмица, за да отчита своята дейност.

„Скъпи братя и сестри, подкрепете нашата коалиция, защото ние се обединихме заради най-великата кауза – свободата на хората“, обърна се към стотиците жители от селата г-н Исмаилов. Той убедително подкрепи кандидата за народен представител г-н Билгин Якубов, като заяви, че той е човекът, който не познава предателства и е истински боец за каузата на Обединение ДОСТ. „Истината е в Обединение ДОСТ, бъдещето е в Обединение ДОСТ. Нека на 26 март дадем нов шанс за бъдещето на България“, каза в заключение Орхан Исмаилов.

сн. Безмер

„Аз съм един от вас, това е моят роден край, тук живее моето семейство. Няма да се откажа да се боря хората от Лудогорието да имат достоен живот и сигурно бъдеще“, каза в емоционалното си слово г-н Билгин Якубов. Той подчерта, че лидерите на Обединение ДОСТ всеки ден са сред хората и застават пред тях с достойнство и чест, защото са водени от историческа кауза.

сн. Поп Груево

сн. Фелдфебел Денково

сн. Безмер

Централен предизборен Щаб

                                                                 на Обединение ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код