МЕСТАН В МЕДОВЕЦ: ГЛАСУВАЙТЕ СМЕЛО, ПО СЪВЕСТ И СЪС СЪРЦЕТО СИ

 Над 300 жители на Медовец дойдоха на срещата с г-н Лютви Местан – председател на ДОСТ, и екипа на Предизборния лъч. Водачът на Листата на ДОСТ за Варненски район г-н Венцислав Каймаканов заяви, че ДОСТ е първата и единствена партия, в която той е членувал. Той каза, че е избрал ДОСТ, защото е партия на модерния граждански патриотизъм. Каузата на ДОСТ е всички заедно да градим демократична България без гета и с равноправни граждани, и тази цел стои по-високо от всичките обиди, които е понесъл за това, че е избрал да бъде в ДОСТ.

 Вторият в Листата г-н Халил Юмер пое ангажимент, че кандидатите на ДОСТ ще работят за привличане на сериозни инвестиции в Западна Европа и Р Турция за населени места като Медовец, в които има висока безработица.

 В словото си г-н Местан отговори на десетките оплаквания за натиск и заплахи с призива „Гласувайте смело, по съвест и със сърцето си! В изборната стая сте сами и никой не може да контролира вашия вот. Преди да гласувате, чуйте сърцето и съвестта си, те няма да ви излъжат и ще насочат ръката ви към №13 в интегралната бюлетина, номера на Обединение ДОСТ.“ Г-н Местан продължи: „Тези думи звучат с особена сила именно тук в героичното село Медовец, което даде свидни жертви в майските събития от 1989г. Избирателите на Медовец няма да простят на ДПС гаврата с паметта на жертвите, защото номинирането на двама бивши народни представители от Атака и ПФ е политически цинизъм, който трябва да се накаже решително.“ Г-н Местан поиска гласа на медовчани като кредит, който Обединение ДОСТ ще върне като реална грижа при вярно служене на избирателите, а не на олигарсите.


 Митингът завърши с химна на Р България, след което участниците в срещата положиха венци и цветя пред паметника на жертвите.

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код