ДОСТ В ЛЮЛЯКОВО: ВЛАКЪТ НА ДПС ВОДИ КЪМ СИБИР

 Препълненият салон на Читалището в Люляково посрещна Предизборния лъч на Обединение ДОСТ. Около 300 човека аплодираха бурно г-н Лютви Местан, г-н Айдоан Али, г-н Хюсеин Хафъзов, г-жа Мариана Георгиева и цялата кандидатдепутатска листа за Бургаски район.

 Водачът на Листата г-н Айдоан Али увери участниците в срещата, че ще работи отговорно в 44-то НС за разрешаването на проблемите на техния бит. Г-н Хюсеин Хафъзов им сподели, че сам е слязъл от „влака ДПС“, защото няма работа в Москва и не му се ходи в Сибир. Той е в ДОСТ, за да работи за своите братя и сестри. Г-жа Мариана Георгиева призова жителите на Люляково да дадат силната си подкрепа за ДОСТ с №13 на 26 март, за да има ДОСТ в Бургас два мандата в 44-то НС.

 Г-н Лютви Местан поздрави избирателите от Люляково. След това той изрази силната си лидерска подкрепа за Айдоан Али, но и за Хюсеин Хафъзов, който води битката за ДОСТ в Благоевградско. Участниците в срещата останаха особено удовлетворени от разяснената им от г-н Местан политика на партията в областта на инвестициите и здравните услуги. В словото си г-н Местан не пропусна да заяви, че ДОСТ няма в нито един миг да се отклонява от отстояването на модерния граждански патриотизъм и ги призова да дадат с гласа си силната подкрепа на 26 март за политиката на ДОСТ.


 В Планиница срещата на кандидат-депутатите и лидера се състоя на площада. Повече от 100 човека разговаряха разпалено за силата и предимствата на ДОСТ пред разочарованието им от ДПС. Планинчани заявиха открито, че се радват за това, че има ДОСТ, че това е дълго чаканата алтернатива, че са убедени в работата на ДОСТ за техните интереси.

 И в Планиница и в Люляково лидерът на ДОСТ призова избирателите да не се плашат от агресията на ДПС-слугите, които в разгара на предизборната кампания все по-често заместват идеиното си безсилие с юмруци и шамари. ДОСТ е по-силна и по-смела с всеки изминат ден и тази сила й дават именно избирателите.

    ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код