ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРЕДИЗБОРЕН ЛЪЧ НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ В БЯЛА ПАЛАНКА, ОБЩ. ТВЪРДИЦА, НОВАЧЕВО, ОБЩ. СЛИВЕН И ЯБЛАНОВО, ОБЩ. КОТЕЛ

 Г-н Местан – председател на ДОСТ, и г-жа Емине Онбашъ, водач на листата на Обединение ДОСТ за Сливенски избирателен район, се срещнаха с избиратели в селата Бяла паланка и Новачево. Пред жителите им лидерът на партията обясни предимствата на инвестиционната програма на Обединение ДОСТ в областта на животновъдството, пчеларството и овощарството. Не на последно място той заяви подкрепата си за Емине Онбашъ. Стигат му на Янко Янков 16 години на гърба на хората и ползване на гласа им за себе си и за върхушката на ДПС, но не за добрия живот на сливенчани.

 В Ябланово, родното място на семейството на Емине Онбашъ, в киносалона близо 200 човека под звуците на „Време е за ДОСТ“ посрещнаха със силни ръкопляскания Предизборния лъч начело със съпредседателите на Обединението г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов. До Емине Онбашъ застанаха, освен Съпредседателите, зам.-председателят Мариана Георгиева, г-н Ахмед Юсеин, водач на листата на ДОСТ за Ямболски избирателен район, и г-н Танер Исмаилов, водач на ДОСТ за Великотърновски избирателен район.

 След развълнуваното слово на г-жа Емине Онбашъ думата бе дадена на г-н Ахмед Юсеин, който поздрави Ябланово за чудесния им избор. Г-жа Мариана Георгиева призова избирателите на Ябланово да подкрепят със сърцето и душата си своята дъщеря, защото нейното влизане в 44-то НС ще бъде гордост за всички тях.

 След поздрава на г-н Орхан Исмаилов и призива му за №13 в бюлетината Емине Онбашъ поиска подкрепата и поздрава на г-н Лютви Местан.

 Председателят на ДОСТ заяви, че Емине Онбашъ е по-достойната за гласа не само на с. Ябланово, но и на целия Сливенски избирателен район с №13 на 26 март. Той каза, че образованата Емине Онбашъ – дъщеря на ябланчани, превъзхожда Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ и е шанс за избирателите гласът им да не бъде изтъргуван от ДПС за националисти, които до вчера огласяха трибуните в Брюксел и София с лоши думи за мюсюлманите. ДОСТ, каза г-н Местан, е Вашата партия, която е записала в Устава и Програмата си, че името, езикът и вярата са точно толкова неприкосновени, колкото са неприкосновени границите на Р България. Евроатлантическа България трябва да се развива в необратима демокрация и да осигури високи стандарти на живот на всички свои граждани. Гласът на Ябланово с №13 за ДОСТ на 26 март е глас за бъдещето на това славно село.

      ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код