МОБИЛЕН МЕДИЦИНСКИ ЕКИП ПОМАГА НА ЖИТЕЛИ НА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ПО ИНИЦИАТИВА НА ПП ДОСТ


Прегледите се провеждат от мобилен екип от Бургас, под ръководството на д-р Бирджан Йозтюрк

Медицински прегледи за нуждаещи се от помощ жители на населени места, които са отдалечени от големите градове, бяха организирани по инициатива на водача на листата на ПП ДОСТ за 2-ри МИР Бургас Айдоан Али. Прегледите и консултациите се провеждат от мобилен медицински екип от Бургас, под ръководството на д-р Бирджан Йозтюрк.

 „Решихме да се отзовем на призивите за подкрепа, отправени към нас по време на срещите, които провеждаме в региона. В малките населени места хората страдат от недостиг на медицински специалисти. Това е един наистина огромен проблем, на който е нужно приоритетно да се търси и намери решение“, коментира кандидатът за народен представител Айдоан Али.

През изминалата седмица възможност да получат медицинска помощ са получили хора в селата Речица, Ясеново, Снежа, Заимчево, Ябълчево, Снягово, Мъглен и Пещерско. Предстои открити приемни да има и в други населени места в областта.

http://e-burgas.com/post/mobilen-medicinski-ekip-pomaga-na-jiteli-na-malkite-naseleni-mesta-po-iniciativa-na-pp-dost-1978


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код