ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЛЪЧ В ДОЛНИ ВОДЕН, ОБЩ. АСЕНОВГРАД И С. УСТИНА, ОБЩ. РОДОПИ

 Преди срещата с избиратели в Долни Воден Предизборният лъч на партията начело с председателя г-н Лютви Местан и екипът му се срещнаха с активисти на ДОСТ в общ. Асеновград. Разговорът започна с анализ на актуалната ситуация в предизборната кампания на Обединението – нападенията над активисти на ДОСТ от страна на ДПС-гавази и за ролята на местния феодал – кандидат-депутат на ДПС Джевдет Чакъров, в тези грозни картини на политическо безсилие в ДПС. Освен това активистите на ДОСТ в общ. Асеновград споделиха възмущението си от присъствието на Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ в листите и решимостта си с вота си с №13 на 26 март да защитят своето достойнство.


 По-късно на среща с близо 150 избиратели в Долни Воден, която бе изключително приповдигната и наситена с възгласи „Местан е герой!“, председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан увери приятелите си, че ДОСТ ще покаже високата си отговорност към своите членове, симпатизанти и сподвижници. Също така г-н Местан разгърна актуални проблеми на инвестиционната програма на ДОСТ, с което спечели още повече доверие. Участниците в срещата бяха поздравени и от водача на Листата за Пловдив Област и зам.-председател на партията г-н Шабанали Ахмед. На излизане от събранието пространството също бе огласяно от поздрави на избиратели на ДОСТ.

 В с. Устина, общ. Родопи Предизборният лъч приветства над 50 жени – избиратели на ДОСТ. Приветствията на г-н Местан и на г-н Ахмед бяха последвани от снимка на доверието и приятелството.      ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

       НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код