ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЛЪЧ НА ДОСТ В КРИЧИМ И КУКЛЕН, ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан и екипът му – зам.-председателят и водач на листата в област Пловдив г-н Шабанали Ахмед, зам.-председателят г-жа Мариана Георгиева, г-жа Бедрие Търмазова-Исмаил – втора в листата, и останалите кандидат депутати, заедно с г-н Юнал Гази - координатор на ДОСТ за Германия проведоха емоционална среща с избирателите на Кричим пред заключените врати на Читалището, където Обединение ДОСТ беше наело салона за предизборното си събрание. Слънцето на Кричим и сърцата на избирателите бяха по-гостоприемни от страха на Анка Хаджиева, която нареди точно в 12 да се заключат отвътре вратите на Читалището.

Пред близо 200-те избиратели в Кричим кандидатите за депутати ги увериха в отговорността си пред техния глас на 26 март за ДОСТ с №13. Г-н Шабанали Ахмед призна, че Слави Бинев и Камен Петков не могат да му бъдат съперници в Кричим, защото, където е Джевдет Чакъров, там е и Слави Бинев.

Председателят г-н Лютви Местан сподели с кричимци, че страхът на ДПС-слугите е най-силното доказателство за края на тази партия и за силното бъдеще на ДОСТ. Г-н Местан увери кричимци в политиките на ДОСТ в името на човека и на неговия по-добър живот и в малкия град, и във всяко село.

ДОСТ ще работи в 44-то НС срещу олигархичните практики за злоупотреба с народната пара.

В Куклен препълненият салон на Читалището посрещна с горещи аплодисменти г-н Лютви Местан и кандидатите за депутати. Общинският председател на ДОСТ в Куклен представи всеки един от тях. Всички се изказаха, че ще работят срещу структурата „Сараи“ и ще бъдат отдадени на каузата на ДОСТ, в която основно място заема свободата на етнически и религиозно различните и повече инвестиции във всяко населено място, за да бъде животът с европейски стандарти.

Г-н Местан увери кукленци в безусловната си отговорност в 44-то НС ДОСТ да бъде гарант за закони, които да реализират политиките за истинска демокрация и за функционално евроатлантическо членство на България. Председателят подчерта, че ДОСТ ще става все по-силна, защото свободата и толерантността нямат алтернатива и срещу тях е безсилен всеки, който злоупотребява с вота на избирателите в името на бизнес апетити на партийни функционери и на олигархични кръгове, каквато е същността на превръщата се в силова групировка в политиката ДПС. На 26 март гласът с №13 в бюлетината е глас за неприкосновеността на гражданите и на България.

      ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код