ДПС СЕ ПРЕВРЪЩА В СИЛОВА ГРУПИРОВКА В ПОЛИТИКАТА

 След вчера оповестения в нарочна Пресконференция в Хасково на Председателя на ПП ДОСТ г-н Лютви Местан случай на побой в Минерални бани над кандидат-депутат на Обединение ДОСТ г-н Ибрахим Ибрахим днес насилието на ДПС-гавазите продължава.

 При разлепване на агитационни материали в кв. Долни воден, гр. Асеновград от активист на ДОСТ бившият шофьор на кандидат-депутата от ДПС Джевдет Чакъров и настоящ негов силов помагач Илияз Карахалилов (Тапата) му е ударил плесница и е унищожил материалите. Важно е тук да се отбележи фактът, че Илияз Карахалилов е с условна присъда за побой над граждани, набедени от него за кражба.

 Към тези два акта на насилие следва да се прибави продиктуваната от страх заповед на Анка Хаджиева – председател на Общинския съвет в Кричим, за заключване отвътре на вратите на Читалището в града, та да се попречи на предизборното събрание на ДОСТ.

 Няма как да не се сподели с чувство на превъзходство и съжаление едновременно закъснялото с два дни „самочувствие на силовак“ на Мюмюн Искендер, който призовал, научаваме, на юмручен дуел г-н Лютви Местан. Вероятно Мюмюн Искендер е взел уроци по бой при Слави Бинев – неслучайно спешно призован да води листа на ДПС. Всичко изброено дотук е категорично и неопровержимо основание да се определи ДПС като силова групировка в политиката. Това заключение потвърджава недвусмислено усещането за идейнополитическо безсилие на ДПС и за паника пред настъпващия крах в политиката за това нечисто създадено формирование.

 Г-н Местан води предизборната кампания с политически принципи и модерни евроатлантически идеи и най-яркото доказателство за превъзходството му е преобразуванието на Мюмюн Искендер в силовак за бързо реагиране пред мощното настъпление на ДОСТ.

 Тази сутрин в Шумен офисът на ДОСТ е осъмнал с окървавени – не с червена боя, а с кръв плакати на ДОСТ. Агресията и знаците за мъст стават наистина кървави, но ДОСТ ще им отговаря единствено с песента „Време е за ДОСТ“.

 С песен срещу „Сараите“ е нашата битка, която ние ще продължим до победа. На наша страна са сърцата и душите, а юмруците им и вдървените от ужас мускули ще ги наказва законът.

      ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

      НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код