ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЛЪЧ ВЪВ ВОДЕН

 Г-н Лютви Местан заедно със зам.-председателя си г-н Шабанали Ахмед – водач на листата на Обединение ДОСТ за Пловдив Област, както и кандидат-депутатите от Листата г-жа Бедрие Търмазова-Исмаил, г-н Танер Алимолла, г-н Халим Ахмедов и г-н Метин Исмаил се срещнаха с избиратели в с. Воден, общ. Първомай. На срещата присъстваха и зам.-председателят г-жа Мариана Георгиева и г-н Юнал Гази – координатор на ДОСТ за Германия.

 Пред близо 200 избиратели водачът на Листата г-н Шабанали Ахмед каза, че във Воден никой не бива да дава гласа си за Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ, които разобличават отказа на ДПС да отстоява правата и свободите на различните.

 В словото си г-н Лютви Местан – председател на ДОСТ, представи основни положения на инвестиционната програма на Партията в областта на животновъдството, овощарството и градинарството. Освен това г-н Местан обясни принципите в политиката на ДОСТ, които поставят на първо място свободата и достойнството на човека и демокрацията в евроатлантическа България като условие и естествена среда за равноправието на всички.

 Срещата премина в дух на сърдечност и бе прекъсвана многократно от бурни ръкопляскания.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код