ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРЕДИЗБОРЕН ЛЪЧ В ПОПОВЕЦ И ЗИМОВИНА, ОБЩ. СТАМБОЛОВО

 Г-н Лютви Местан – председател на ПП ДОСТ и водач на Хасковската листа на Обединението, придружаван от останалите кандидат-депутати в Листата, проведе срещи с избиратели в селата Поповец и Зимовина. Въпреки вечерните часове срещите се проведоха на площадите, където присъстваха по около 100 жители и в двете населени места. След горещите поздрави избирателите споделяха развълнувано, че при тях за първи път идва лидер на политическа сила и Предизборен лъч.

 Г-н Местан сподели с избирателите принципите и политиките, които ДОСТ ще следва в името на хората и техния по-добър живот даже и в малките населени места. Той ги призова на 26 март да гласуват за ДОСТ, за да са сигурни, че гласът им няма да бъде поруган от Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ, за които мюсюлманите са заплаха. Гласът за ДПС е загубен, защото е глас не за хората, а за олигархията и брокерите с гласове за финансови изгоди.

ДОСТ ще защитава в 44-то НС свободата и интересите на всички граждани независимо от техния етнически произход и религиозната им принадлежност.

 Избирателите споделиха с г-н Местан вярата си, че ДОСТ ще успее и че ще го очакват отново и след 26 март.

      ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

        НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код