ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЛЪЧ НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ХАСКОВСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН

 Председателят на ПП ДОСТ г-н Лютви Местан – водач на листата на Обединение ДОСТ в Хасковски избирателен район, заедно с кандидатите за народни представители от Хасковската листа г-н Себахтин Халил, г-н Албен Манджуков и г-н Ибрахим Ибрахим, г-жа Сабрие Осман, се срещнаха с избиратели в селата Боян Ботево, Козлец и Шишманово.

 Г-н Лютви Местан представи основни положения от инвестиционната програма на Обединение ДОСТ, които се отнасят до облекчен режим за развитие на животновъдството, пчеларството и овощарството. Освен това той разгърна принципите на политиката на ДОСТ при защита на идентичността на всички граждани – уважение към името, вярата и майчиния език. На следващо място г-н Местан призова избирателите с вота си на 26 март да уважат най-напред себе си, сърцата и душите си, което означава да не гласуват за Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ, които са в листите на ДПС. Жителите на Боян Ботево, Козлец и Шишманово не трябва да дават гласа си за брокерите на ДПС.

 В Шишманово повече от 300 участници в митинга на Обединение ДОСТ дълго скандираха „ДОСТ! ДОСТ! ДОСТ!“ и с бурни ръкопляскания изпратиха Предизборния лъч на Обединение ДОСТ.

 Кандидатите за народни представители проведоха среща с избирателите от Хасково, кв. Хисаря. Хасковлии слушаха с нескрит интерес предизборната реч на водача г-н Лютви Местан, прекъсваха го с въпроси за Програмата на Обединението и изразиха задоволството си от грижата за малкия и средния бизнес, за семейните ферми и за всеки жител на малките населени места.

 На всички срещи избирателите изразиха възмущението си от физическото насилие над техния кандидат за народен представител г-н Ибрахим Ибрахим, което му е било упражнено по поръчка на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер от негови братовчеди.

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код