КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ОТ КЪРДЖАЛИЙСКАТА ЛИСТА НА ДОСТ В БЕНКОВСКИ

Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан се присъедини към петъчната молитва на жителите на с. Бенковски. След приключването на молитвата лидерът на партията и придружаващият го екип - зам.-председателите г-н Мехмед Ходжа и г-н Шабанали Ахмед, областният координатор на Кърджали г-н Бахри Юмер и кандидатът за народен представител г-жа Михриджан Изет, присъстваха на предизборен митинг, част от програмата на Централния лъч на Обединение ДОСТ.

По време на митинга вторият в листата на Кърджалийски избирателен район г-н Шабанали Ахмед сподели с избирателите, че партията върви по верен път, въпреки че е критикувана и обвинявана, че разединява хората. ДОСТ ще спечели доверието на гражданите, защото се противопоставя на кандидатите за народни представители от ДПС Слави Бинев и Камен Петков – ексдепутати от Атака и Патриотичния фронт, които сквернят джамията в София и обявяват мюсюлманите за заплаха.

Г-жа Михриджан Изет призова на 26 март хората да гласуват по съвест в името на по-доброто бъдеще на нашите деца.

Лидерът на партията г-н Лютви Местан сподели с жителите на Бенковски, че днес България е единствената държава - член на ЕС, в която е забранено по време на предизборна кампания един политик да разговаря с избирателите на майчин език. Вероятно ще бъда глобен и днес, но аз съм готов да платя такава глоба, допълни г-н Местан. Той представи политиката на ДОСТ за модерния граждански патриотизъм, който е стълб на съвременната демокрация и заедно с това гарантира евроатлантическия суверенитет на България.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код