ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ ВЪВ ФОТИНОВО

Предвидената среща във Фотиново прерасна в митинг. Стотици жители на Фотиново ентусиазирано посрещнаха Централния лъч на Обединение ДОСТ начело с председателя на партията г-н Лютви Местан, зам.-председателя г-н Мехмед Ходжа, зам.-председателя и кандидат за народен представител г-н Шабанали Ахмед, четвъртата в листата г-жа Михриджан Изет, както и областния координатор на Кърджали г-н Бахри Юмер.

Пред събралото се множество г-н Местан открои две неприкосновени ценности, неотделима част от политиката на ДОСТ. Първата е идентичността - език, религия, култура, защото никой не избира какъв да се роди, подчерта г-н Местан. А втората е светостта и неприкосновеността на границите на България като единна и неделима държава. Именно в защита на тези неприкосновености председателят на партията и водач на листата за Кърджалийски избирателен район г-н Местан каза, че ще продължи да говори на майчин език с избирателите си, и изрази увереност, че ще спечели делото, което води срещу страната в Страсбург.

В името на втората неприкосновеност – на границите на България, председателят на ДОСТ още веднъж препотвърди категоричната политика на партията за функционално евроатлантическо членство на държавата, за необратима демокрация, за борба срещу неототалитарни политически сили и формули.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ  Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код