КРУМОВГРАДЧАНИ ГОРЕЩО ПОСРЕЩНАХА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЛЪЧ НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ

Повече от 300 крумовградчани дадоха въодушевена и преизпълнена с емоции подкрепа за ДОСТ на срещата с кандидатите за народни представители от Кърджалийски избирателен район. Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан подчерта, че всъщност на 26 март да гласуваш за ДОСТ е повик не само партиен, но съкровен. На 26 март гласът за ДОСТ е глас срещу Слави Бинев и Камен Петков, гласът за ДОСТ е отпор срещу предателството на ДПС и измамната му спрямо избирателите политика.

Крумовградчани ще гласуват със сърцето и душата си за себе си, за своите права, за неприкосновеността на своята идентичност, с която ДПС няма право да „търгува“ в името на олигархията и други „тъмни“ кръгове. Г-н Местан обоснова политиката на ДОСТ в името на човешкото достойнство, европейския начин на живот и истинската, необратима демокрация в България.

С избирателите разговаряха и зам.-председателят на партията г-н Мехмед Ходжа, областният координатор на Кърджали г-н Бахри Юмер, както и кандидатите да народни представители г-жа Михриджан Изет и г-н Исмаил Кьосеюмер.

Срещата с избирателите в Крумовград потвърди още веднъж по категоричен начин, че Обединение ДОСТ е политическата сила на модерния граждански патриотизъм вместо имитацията като прикритие на несправедливи тоталитарни политически сили.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ
Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код