ДОСТ - ове „ГРЕЕХА“ В НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАЛА НА ЗВЕЗДЕЛ

Обединение ДОСТ спечели сърцата и душите на множество избиратели от с. Звездел, общ. Момчилград при развълнуваната среща на кандидатите за народни представители от Кърджалийски избирателен район тази вечер. Пред стотиците последователи на ДОСТ председателят на партията г-н Лютви Местан каза, че е време за ДОСТ, време за истинска свобода и равноправие. Времето на ДОСТ руши сигурно и безвъзвратно феодалния модел на ДПС.

В Звездел г-н Местан обясни основните акценти от икономическата програма на ДОСТ, насочена към подпомагането на малкия и на семейния бизнес в областта на животновъдството, овощарството, пчеларството и градинарството. Той заедно с придружаващите го зам.-председатели г-н Мехмед Ходжа, г-н Шабанали Ахмед, областния координатор на Кърджали г-н Бахри Юмер и кандидатите за народни представители от листата на Обединение ДОСТ г-н Исмаил Кьосеюмер и г-жа Михриджан Изет отговориха на въпросите на гражданите.

Всеки изминал ден освобождава жителите на Кърджалийска област от репресиите на ДПС, защото Обединение ДОСТ печели подкрепата на избирателите с Програмата си и политиките си.

ДОСТ-овете в Звездел си обещаха по-нататъшни срещи в името на демокрацията и по-доброто живеене в България.

     ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

     НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код