сн. Равен

сн. Нановица

ДОСТ С ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЖИВОТНОВЪДСТВОТО – ЛЮТВИ МЕСТАН В СЕЛАТА РАВЕН И НАНОВИЦА

Предизборната обиколка на Централния лъч продължи в с. Равен и с. Нановица, общ. Момчилград. Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан - водач на листата на партията за Кърджалийски избирателен район, заедно със зам.-председателя г-н Шабанали Ахмед – втори в листата, и кандидатите за народни представители г-н Исмаил Кьосеюмер и г-жа Михриджан Изет се срещнаха с избирателите. С тях беше и зам.-председателят на ДОСТ г-н Мехмед Ходжа, който отбеляза, че все повече хора преодоляват страха и пълнят площадите за среща с кандидатите за народни представители на ДОСТ. Г-н Ходжа призна, че е прозрял истинското лице на Ахмед Доган и ДПС още в началото на 90-те години и че след номинирането на двама бивши народни представители от Атака и ПФ либералната маска на ДПС е свалена окончателно.

Кандидатът за народен представител и зам.-председател на ДОСТ г-н Шабанали Ахмед подчерта, че с номинирането на Слави Бинев и Камен Петков от Атака и Патриотичния фронт ДПС разкри истинската си същност и затова повече не може да представлява интересите на малцинствата в България.

 Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан поздрави стотиците жители на Равен и Нановица за смелостта открито да подкрепят ДОСТ. Той обяви идеите на ДОСТ за развитието на животновъдството, овощарството и пчеларството чрез осигуряване на преференциални нисколихвени кредити. Освен това г-н Местан пое ангажимент, че ще води активни преговори с Р Турция за отпадане на забраната за внос на телешко месо от България. Тези послания на лидера на ДОСТ бяха посрещнати възторжено от хората, които казаха, че новата партия отговаря на най-наболелите проблеми на жителите на югоизточните Родопи.

   

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


сн. Нановица


сн. РавенМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код