Стотици хора дойдоха на представянето на предизборната листа на коалиция Обединение ДОСТ за Смолянски избирателен район. 

Водач на листата е г-н Хюсеин Хафъзов, следван от г-жа Медиха Заимова, г-н Хари Алексиев, г-н Стефан Бояджиев, г-жа Росица Ималова и г-жа Ралица Ратайска.

„Ние не идваме с торба лъжливи обещания, защото знаем що значи тежка мъжка дума“, каза г-н Хафъзов и допълни, че мисията на Обединение ДОСТ е да премахне олигархията, за да отвори пътя за реалната демокрация. „От Смолян да дадем послание, че сме готови да освободим от олигархията икономиката, политиката и съдебната власт“, призова хората г-н Хафъзов.

 „Обединение ДОСТ е силата, която ще освободи хората от онова зло, което наричаме Сараи“, обеща г-н Лютви Местан и призова хората да имат самочувствие, защото са преодолели страха. „Вярвам, че г-н Хафъзов ще бъде най-добрият народен представител на Смолян в цялата демократична история на страната. Той е народен човек, който ще се радва заедно с Вас и ще страда заедно с Вас“, каза в заключение г-н Местан.

Силна подкрепа за г-н Хафъзов даде и съпредседателят на коалицията г-н Орхан Исмаилов. „Вие заслужавате г-н Хафъзов да бъде Ваш народен представител, защото той има вяра, сили и е отдал себе си на каузата. Гласувайте с бюлетина номер 13 за фаталното преобръщане за статуквото“, апелира към хората в залата г-н Исмаилов.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код