Съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов се срещнаха с членове и симпатизанти на коалицията в Рудозем.

Знам, че в Рудозем, за да си ДОСТ, се изисква да носиш голямо и силно сърце. Срещу нашата коалиция има силни атаки, защото ние сме единствената алтернатива на статуквото. Това каза г-н Лютви Местан и подчерта, че затова в Политическата декларация на Обединение ДОСТ има два основни стълба. „На първо място, Обединение ДОСТ ще защитава смело идентичността на всички български граждани и вторият ни важен стълб е неприкосновеността на границите на Република България“, заяви г-н Местан. Той призова хората да гласуват за г-н Хюсеин Хафъзов, който е водач на листата за регион Смолян. „Той е не само голям политик, той е преди всичко голям и чист човек“, каза още г-н Местан.

„Ще бъда Вашият брат в Народното събрание, ще бъда при Вас всяка седмица. Ще нося всяка Ваша болка и всяка Ваша грижа в сърцето си“, каза в емоционалното си слово пред избирателите г-н Хюсеин Хафъзов.

„Днес се връщаме 27 години назад, за да дадем рестарт на системата, като се преборим с олигархбашиите и техните маши“, посочи г-н Орхан Исмаилов. „Ние сме свободни и достойни български граждани и това, което ни обединява, е България“, категоричен беше съпредседателят на Обединение ДОСТ.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код