Жителите на Гьоврен очакваха на площада в селото г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов – съпредседатели на Обединение ДОСТ.

И сред нас има българи, християни, но можете ли да сравните Евгений Михайлов, който показа вашите лица, когато се борихте за връщането на нашите имена, със Слави Бинев, който идва от партия, която оскверни джамията в София. Това каза г-н Местан на хората в Гьоврен. Той подчерта, че Обединение ДОСТ има силата да работи за единството на всички граждани на България независимо от етнос, вяра и език. Нашата политическа кауза е да градим единна и неделима България, в която всеки да има гарантирано право на труд, достойно заплащане и сигурно бъдеще.

На свой ред г-н Орхан Исмаилов твърдо увери множеството, че Обединение ДОСТ работи за единството на всички, а не разделя общността. „Ние се противопоставяме на олигархията и корупцията, защото можем да я победим“, каза още той.

Съпредседателите поискаха подкрепата на хората от Гьоврен за водача на листата на Обединението в Смолянски избирателен район г-н Хюсеин Хафъзов. Той даде дума, че вече е отдал сърцето и душата си на хората в Смолянско и няма да се умори да работи за тяхното добро.
Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код