Предизборната обиколка на съпредседателите на Обединение ДОСТ днес започна в Барутин

Хората излязоха на улиците на Барутин, за да посрещнат г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов – съпредседатели на Обединение ДОСТ. Те изразиха своята подкрепа за каузата на Обединението и споделиха болките и проблеми си, но изразиха и своите надежди за бъдещето.

„Ние сме подкрепяли досега ДПС, но след изгонването на г-н Местан от Движението останахме шокирани и разочаровани“, споделиха хората.

ДПС има две лица. Едното е лицето на хората, които са вярвали в идеалите. Другото е уродливото лице на Сараите, които използват Вашия глас, за да обслужват интересите на олигархията и мафията. Това каза г-н Лютви Местан на хората в Барутин и подчерта, че е горд, защото така е имал възможност заедно с последвалите го съратници да сложат началото на нова политическа сила, която да бъде алтернатива на партиите-политически спекуланти и имитатори на демокрация. „Затова днес дойдох да поискам Вашия глас за г-н Хюсеин Хафъзов – водач на листата в Смолянски избирателен район. Той е Ваш син, той е един от Вас, защото Вашите дертове са негови дертове“, призова г-н Местан.

Жителите на Барутин бяха поздравени и от г-н Орхан Исмаилов, който подчерта, че партия НПСД застава зад каузата на ДОСТ в името на реалната демокрация за хората.

С хората разговаряха и заместник-председателят на ПП ДОСТ г-жа Мариана Георгиева, г-н Евгений Михайлов и г-н Георги Боздуганов, които водят листата на Обединение ДОСТ в 24-ти МИР – София и г-н Хюсеин Хафъзов, водач на листата за Смолян.

ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

                           НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код