сн.Рибново


сн. Брезница

Устремно начало на Централния лъч на Обединение ДОСТ

Залите бяха препълнени със стотици хора, които горещо посрещнаха г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов - съпредседатели на Обединение ДОСТ

Националната обиколка на съпредседателите на Обединение ДОСТ г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов започна със знакови срещи в Благоевградския избирателен регион. В Краище, Рибново и Брезница лидерите на Обединение ДОСТ се срещнаха със стотици приятели на каузата на ДОСТ за демократична, единна и неделима евроатлантическа България.

Силен заряд на срещите на лидерите в Благоевградско дадоха доайените на демокрацията от този регион, дръзнали още през декември 1989 г. да поискат възстановяването на достойнството си с връщането на насилствено отнетите им имена – г-н Ибрахим Кадри, г-н Хасан Ходжов и бай Али. И тримата ясно и на висок глас призоваха съгражданите си да дадат безусловната си подкрепа за ДОСТ, защото това е политическата сила, която ще ги изтръгне от измамните надежди и тежката заблуда на политическата рулетка, в която ги е хвърлило ДПС.

В името на тяхната политическа памет и заради отговорността за истинската свобода посланията на съпредседателите спечелиха не само доверието, но и сърцата и душите на жителите на славните Краище, Рибново, Корница и Брезница.

сн. Краище

сн. Корница

сн. Рибново

Г-н Местан изрази увереност, че водачът на листата за Благоевградския регион Хюсеин Хафъзов притежава силата да спечели доверието на избирателите, за да ги защитава отговорно от трибуната на 44-то НС и да ги освободи от „мъртвата хватка“ на олигархията, заплахите и нечестното отношение. Западните Родопи раждат смели и достойни синове и дъщери, чийто глас на 26 март ще бъде глас на модерни патриоти за Обединение ДОСТ, в центъра на чиято политика е неприкосновеността на човешката идентичност и на България.

Съпредседателите почетоха с цветя паметта на жертвите в Корница и Брезница.


В навечерието на 8-ми март- Деня на жената, те уважиха с цвете стотици дами от Краище.


ЦЕНТРАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

                 НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код