Обединение ДОСТ даде старт на предизборната кампания в Пиринско

Хюсеин Хафъзов: На скандалите и парите ще противопоставим силата на идеите

    Близо до проблемите, болките и грижата за всеки един жител на Благоевградска област - това е амбицията, с която стартираха предизборната си обиколка в Благоевградска област кандидатите за народни представители от Обединение ДОСТ в Пиринско.

    Само за няколко дни водачът на листата г-н Хюсеин Хафъзов и останалите кандидати проведоха разговори и срещи със стотици жители на Дъбница, Дебрен, Долно Дряново, Белица, Краище, Горно Краище и Якоруда.

    "Нашата кампания ще премине под надслов "Силата на идеите срещу скандалите и парите. Ще стигнем до всеки, защото сме уверени, че хората имат силата, смелостта и отговорността да работят за една по-добра България", увериха кандидатите за народни представители от ДОСТ. 

    "Една партия е толкова голяма, колкото са големи нейните идеи и цели. Нашата основна идея и цел е да допринесем за освобождаването на българската политика, държавно управление и българските граждани от хватката на олигархичните кръгове, които са причина за икономическата, социална и културна изостаналост на страната ни. Заявяваме, че ще поставяме въпроси и проблеми, свързани с икономиката, инфраструктурата, образованието, социалната и културна сфера. Особен акцент ще бъдат човешките права и културното равноправие на всички български граждани в европейска България", увери г-н Хюсеин Хафъзов. 


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код