Скъпи Зафериус, Али, Вейсал и други,

Има принципи и ценности, които стоят по-високо от политическите различия. Например светостта на идентичността ни – име, език, религия, култура. С номинирането за водачи на листи на бивши депутати от партии като Атака и ПФ, които ни наричат „човекоподобни“, оприличават призива за молитва на „вой на диви животни“, ДПС извърши гавра с тази святост на нашата идентичност.

Не съм съгласен, че огласяването в сайта на ДОСТ на това морално-политическо падение на ДПС е език на омразата или антипропаганда. Разкриването на истинското лице на политическите ни опоненти е наш човешки и граждански дълг. Хората трябва да имат информиран избор, за да не бъдат употребени за пореден път за мръсни цели на бизнес кръгове и крайни националисти.

Това не само че не е антипропаганда. Това даже не е и пропаганда. Това е дълбоко уважение към нашите братя и сестри, които заслужават истината, цялата истина.

А ако вие смятате, че е нормално крайни националисти, които проповядват език на омразата с пълна ненавист към турците и мюсюлманите в България, да водят листи на ДПС, това наистина е проблем, Ваш проблем, за съжаление.

Който смята, че е нормално атакисти като Камен Петков и Слави Бинев, току-що излязъл от ПФ, да водят листи на ДПС, да гласува за ДПС.

ДОСТ се бори за други гласове – за гласовете на смели, достойни и свободни български граждани, които се гордеят със своето име, език и вяра и които няма да позволяват на никого да поругава честта им.

Винаги съм се отнасял с уважение и към най-критичните Ви коментари, но в този случай ме боли за Вас.

Жалко!


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код