МАСКИТЕ ПАДНАХА

ДПС продаде турците и мюсюлманите на АТАКА и Патриотичния фронт

Маските паднаха и се видя кой е Кой. С номинирането за водачи на листи на ДПС на двама крайни националисти от „Атака“ и Патриотичния фронт Слави Бинев и Камен Петков ДПС достигна дъното на своето морално–политическо падение. Да искаш от стотици хиляди български граждани, пострадали от Възродителните процеси, да гласуват за крайни националисти от партии, които през 2011 г. нападнаха и поругаха Софийската джамия, непрекъснато ни наричат „човекоподобни“ и се гаврят с идентичността ни, е политически цинизъм, гавра с паметта на жертвите на Възродителния процес и с болката на пострадалите.

Това самоволие е издевателство с честта и достойнството на всеки етнически, религиозно и културно различен и демонстрация на политическо безочие, което отвращава целия български народ. Няма по-силно доказателство от този факт, че ДПС повече не може да представлява правата и свободите на малцинствата в България. Това е оголване на истинската същност на ДПС като продажна, олигархична и корпоративна групировка – тъмна сила в българския политически живот.

Тези, които не забравиха най-малката жертва на Възродителния процес Тюркян, ще спрат гаврата със светостта на паметта и идентичността ни.

Олигарсите от ДПС трябва да знаят, че ние може да нямаме сараи, може да сме бедни, но сме богати и силни с името си, с вярата си, с културата си и няма да позволим те да бъдат обругани и унижени от самозабравили се алчни политически търгаши. Няма да заложим гласа си срещу техните мръсни пари, изсмукани от нашия труд в нарушение на закона.

Свободни, горди и достойни ще гласуваме с №13 за Обединение ДОСТ.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код