Обединение ДОСТ даде старт на предизборната си кампания

С гайда и български народни песни и танци беше даден старт на предизборната кампания на Обединение ДОСТ в град Пловдив. Над 600 човека от цялата страна присъстваха на предизборния концерт, който събра пъстрото етническо многообразие на България, красивата фолклорна музика, историята и всичко онова, което ни обединява.

По време на тържественото откриване беше представен и документален филм за ДОСТ и НПСД и обединяването им.

 Зам.-председателят на партия ДОСТ проф. Мариана Георгиева представи Политическата платформа за 44-то Народно събрание на Обединение ДОСТ.

 Младата певица Севджан Рамадан от Асеновград изпълни песента, която възпява силата на приятелството и е химн на Коалиция ДОСТ „Dostum, dostum”.

 На фона на красиви кадри от всяка точка на Родината ни бяха представени водачите на листите за всичките 31 многомандатни района. Последни на сцената излязоха двамата съпредседатели на Обединението г-н Орхан Исмаилов и г-н Лютви Местан.

 “Здравейте, победители!”, с тези думи приветства хората в залата г-н Орхан Исмаилов. „Вие сте най-смелите и най-решителните, защото сте готови за тази промяна. Ние сме първата и последната алтернатива, която ще разбие феодалния модел. Нашата цел е да освободим българските граждани от задкулисието, като разрушим олигархията, мафията и модела "Кой?"“, обърна се към залата г-н Исмаилов. „На 26-ти март ние ще сме победители, защото сме обединени, подчертавам Обединение ДОСТ - това е символ, това е знак, това е послание. Аз съм Орхан Исмаилов и съм един от вас“, завърши председателят на НПСД.

„Видяхме истинското лице на ДПС и затова ДОСТ и НПСД решихме да си подадем ръка, за да освободим България от "раковото образование" Сараи, защото не може да има истинска демокрация, докато това съществува.“, с тези думи г-н Местан се обърна към препълнената зала. Той беше категоричен, че с глас за ДОСТ ще се спре проруското, олигархично и корупционно ДПС. „Тези дни станахме свидетели на едно съдиране на маската на ДПС. В своя политически цинизъм те стигнаха до там, че номинираха за водачи на листите в град София двама бивши депутати от Атака и Патриотичния фронт. С този акт ДПС стигна дъното на своето морално-политическо падение и оттук нататък който гласува за ДПС, гласува за крайните националисти. С това решение ДПС осъществи истинска гавра с паметта на жертвите от Възродителния процес“.

В словото си пред залата г-н Местан поздрави специално г-н Мехмед Ходжа и г-н Касим Дал, които са първите, видели истинското лице на ДПС. Председателят на ДОСТ пожела успех на всички водачи на листи и ги предупреди, че предстои жестока, кървава битка между каузата и идеите на ДОСТ и корупционната пара на ДПС. „Предстои ни много работа, защото бъдещето на България е в нашите ръце“, завърши г-н Местан.

Родопският славей Росица Пейчева закри концерта с няколко изпълнения, които накараха всички да се хванат на хорото.
Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код